0478 41 10 93
info@grandeflora.be

Image

Uw betrouwbare partner voor een prachtige tuin

Wij realiseren uw droomtuin

Grande Flora is een jong dynamisch bedrijf met enkele jaren ervaring.
Zaakvoerder Kevin Claes is uw aanspreekpunt voor al uw tuinwerken.
Zowel kleine als grote tuinen krijgen bij ons de nodige aandacht.

Wij zorgen voor uw tuin zoals het moet.

U kan bij ons terecht ook voor 3D Tuinontwerp.

Voor meer informatie bel ons op

0478 41 10 93

Wij blinken in onze tuinwerken

Uw specialist in tuinwerken

awesome-service-blog-4
Tuinwerken

Uw hagen en struiken worden gesnoeid, uw gras wordt gemaaid, het onkruid wordt verwijderd en alles wordt mooi opgekuist… Ook het groenafval wordt meegenomen. Kortom het enige wat u nog hoeft te doen is genieten!

Snoeien van hagen
Snoeien van hagen

Het snoeien van hagen is één van onze hoofdactiviteiten in de zomermaanden.
Een haag wordt, afhankelijk van de soort, 1 tot 2keer per jaar geschoren. Een eerste keer in de vroege zomer en daarna eventueel nog vlak na de zomer, dan staat ze heel de winter mooi strak. Of het nu gaat om een rechtgeschoren haag, een haag met organische vormen, hoog of laag, breed of smal,.. Wij doen er alles aan om deze op de beste manier invorm te brengen voor u. Uiteraard wordt het snoeiafval ook proper opgekuist en meegenomen.

20160119_105815
Snoeien van bomen

Sommige bomen bent u liever kwijt dan rijk, omdat ze te gevaarlijk zijn, ze in de weg staan, het licht naar uw woning tegenhouden,…
In sommige gevallen is het mogelijk om deze bomen te snoeien, maar als er niets anders opzit kunnen we deze ook op een veilige manier vellen en ter plaatse verhakselen.
Het brandhout kan bij u blijven of door ons meegenomen worden.
De achtergebleven stronk en wortels kunnen uitgegraven worden met een kraantje of kapotgefreesd worden met de stronkenfrees zodat het lijkt alsof er nooit een boom gestaan heeft.

Gazonaanleg
Gazon aanleg

Indien u nog geen gazon hebt en droomt van een mooie grasmat, kunnen wij dit voor u verwezenlijken.
Na de gepaste grondbewerking en nivelleringswerken, eventueel na verwijdering van uw oud gazon, kunnen we overgaan tot zaaien van gras of het leggen van grasmatten.
Wilt u snel kunnen genieten van uw gazon, zijn grasmatten de beste optie, naar gelang de oppervlakte kan er al na 1 dag een mooi gazon ‘getoverd’ worden in uw tuin.
Ze hebben ook het voordeel dat opschietend onkruid geen kans maakt, terwijl dit bij een gezaaid gazon in het begin wel het geval kan zijn.
Grasmatten leggen kan het hele jaar door. Zaaien doen we best in het voorjaar of in het najaar.

P1010936
Verticuteren

Het voorjaar is de beste periode om uw gazon eens onder handen te nemen, dan is het gras het groei krachtigst. Uw grasmat groeit dan snel weer mooi dicht nadat we het mos hebben verwijderd.

Gazonmaaien
Maaironde

Bent u het beu om zelf uw gras te maaien? Wij kunnen dit op ons nemen, zodat die last al van uw schouders valt.
Elke week gaan wij op maaironde om bij al onze klanten het gras te maaien.
Dit gebeurd in samenspraak met u wekelijks, tweewekelijks of maar af en toe, als u op vakantie bent bijvoorbeeld.
Naar gelang de weersomstandigheden doen wij donderdag of vrijdag onze ronde, zo kan u in het weekend genieten van een mooi gemaaid gazon, waar u zelf niets heeft voor moeten doen.
De betaling gebeurd maandelijks, met een vast, vooraf gekend bedrag.
Schrijf u nu in via ons contactformulier om opgenomen te worden in onze maaironde, dan maken wij een passende offerte.

081-300x200
Grondwerken

Ook tal van grondwerken kunt u door ons laten uitvoeren.
Met onze graafmachines van 1 en 2,5T en onze ervaren kraanman kunnen wij tuinen spitten, taluds maken, funderingen en sleuven graven, zwembaden en vijvers uitgraven, stronken verwijderen,…
Met onze kleinste graafmachine is een doorgang van 80cm al voldoende en kunnen we zelfs door een standaard deuropening rijden.
En dit alles met de grootste precisie en voorzichtigheid.

Afsluiting
Afsluitingen

In uw tuin wilt u natuurlijk voldoende privacy, dit kan door aanplanting van hagen ofstruiken. Maar ook door het plaatsen van een gepaste tuinschutting, waar u achteraf geen onderhoud meer aan heeft, en naargelang het materiaal zeer duurzaam kan zijn.
Dit kan door gebruik van houten tuinschermen, wilgenschermen, betonplaten,hazelaarschermen,.. Samen kunnen wij de gepaste tuinafsluiting uitzoeken.
Ook het plaatsen van draadafsluitingen behoort tot onze activiteiten.

Aanplantingen
Aanplantingen

Bomen, hagen en struiken met blote wortel of kluit worden in de wintermaanden geplant. Dan zijn de planten in rust en kunnen ze veilig verplaatst worden. Potplanten kunnen echter wel heel het jaar door gezet worden, mits voldoende watergift de eerste weken na de aanplant. (Eventueel kunnen wij ook een druppeldarm leggen). Wij halen onze planten steeds bij de beste kwekers en besteden veel zorg aan de grondverbetering, plaatsing, bemesting en nazorg. Niet alle planten groeien overal goed, er moet rekening gehouden worden met de bodem, volwassen grootte van de plant, standplaats,… Door onze ervaring kunnen wij u de juiste plant op de juiste plaats aanraden. Bomen worden ook steeds op de correcte manier verankerd dmv boompalen.

Schrijnwerk
Schrijnwerkerij

Wij hebben het materiaal en de kennis om kleine schrijnwerken uit te voeren. Evenals het plaatsen van tuinhuizen of carports. Neem contact op voor meer info.

Tuinaanleg & Onderhoud

voor alle aanleg- en onderhoudswerken
kan u bellen naar het onderstaande nummer

0478 41 10 93of

Contacteer ons