IMG_8020

VAN GRONDWERKEN TOT TUINONDERHOUD

Genieten van een tuin zonder zorgen?
Met de grootste zorg en efficiëntie vliegen wij er in, het enige wat u hoeft te doen is genieten.

ZWEMMEN IN EIGEN TUIN

Met de steeds warmer wordende zomers willen meer en meer mensen thuis kunnen zwemmen.
Zeg nu zelf? Gaat er iets boven een zwemvijver of zwembad in de tuin?

Pure luxe, genieten van de schoonheid en verfrissing van zuiver water en een absoluut feest voor de kinderen.

Een zwemvijver met natuurlijk gezuiverd water, met een minimum aan onderhoud, of een volledig computergestuurd en hoogtechnologisch zwembad? Wij weten er weg mee en helpen u de juiste keuze maken.

SNOEIWERKEN

Het snoeien van hagen en struiken is één van onze hoofdactiviteiten in de zomermaanden.
Strak geschoren hagen, of golvende snoeivormen, u mag gerust zijn van een mooi en net resultaat.

Ook bomen kunnen wij voor u snoeien.

GAZON | GRASMATTEN AANLEG

Indien u nog geen gazon hebt en droomt van een mooie grasmat, kunnen wij dit voor u verwezenlijken. Na de gepaste grondbewerking en nivelleringswerken, eventueel na verwijdering van uw oud gazon, kunnen we overgaan tot zaaien van gras of het leggen van grasmatten.

Een goede grondvoorbereiding, met de toevoeging van voldoende organisch materiaal en bentonietpoeder om het water vast te houden is van essentieel belang in onze zanderige streek.

Om uw gazon heel het jaar door mooi groen te houden is regelmatig onderhoud een must.

Een automatisch beregeningssysteem of robotmaaier behoort ook tot de mogelijkheden.

AANPLANTINGEN

Bomen, hagen en struiken met blote wortel of kluit worden in de wintermaanden geplant. Dan zijn de planten in rust en kunnen ze veilig verplaatst worden. Potplanten kunnen echter wel heel het jaar door gezet worden, mits voldoende watergift de eerste weken na de aanplant.

Al onze planten komen van de beste kwekers uit België en Nederland en worden vaak door ons zelf uitgekozen.
Een goede grondvoorbereiding en kennis van zaken is hier echter ook van levensbelang.

TUINONDERHOUD

Het lang leven van uw tuin is uiteraard het onderhoud.

Gras wordt gemaaid, hagen en struiken gesnoeid, ziekten en plagen  behandeld, onkruid  bestreden en de nodige bemesting wordt voorzien,… Kortom: alles om uw tuin in topconditie te houden.

Wij kunnen komen op afroep, aan een uurtarief, maar wij kunnen ook het volledige onderhoud op ons nemen dmv een onderhoudscontract.
Dan wordt er op voorhand een vaste, maandelijkse prijs afgesproken en verder hoeft u niets te doen. Op vaste afgesproken tijdstippen komen wij langs om de nodige werken uit te voeren.

TUINONTWERP

Nog geen idee wat u met uw tuin wil aanvangen en u wil een professioneel tuinplan laten tekenen door onze tuinarchitect?

Dat kan! Nadien kan u zelf de handen uit de mouwen steken en uw tuin aanleggen, of u laat het door onze professionele vakmensen doen, in dat laatste geval worden de kosten van uw tuinplan afgetrokken van de eindfactuur van de werken.

VELLEN VAN BOMEN

Ook voor het vellen of opkuisen van bomen mag u ons contacteren. Takken worden verhakseld en het brandhout kan ter plaatse blijven of meegenomen worden.

GRONDWERKEN

Met onze graafmachines van groot tot klein kunnen wij bijna elk grondwerk voor uw verwezenlijken.

Uitgraven van zwembaden, plaatsen van L-elementen, verwijderen van stronken,.. vraag gerust naar de mogelijkheden.

AFSLUITINGEN

In uw tuin wilt u natuurlijk voldoende privacy, dit kan door aanplanting van hagen of struiken. Maar soms is het beter om te kiezen voor het plaatsen van een tuinschutting waar u achteraf geen onderhoud meer aan heeft. Naargelang de keuze van het materiaal kan deze zeer duurzaam zijn. Houten tuinschermen, betonplaten, kastanjeafsluitingen,.. samen bekijken we de mogelijkheden.